Primos Padel

Veelgestelde vragen

Sinds 16 februari is het mogelijk om je bij ons in te schrijven voor een padelmembership. We zijn positief verrast door het aantal aanmeldingen. Maar we merken ook dat onze memberships veel vragen bij mensen oproepen. En dat is ook niet zo gek, want wij zijn de eerste indoor locatie die padelbanen op deze manier aanbieden. Omdat we vaak dezelfde vragen over de memberships krijgen, hebben we hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op!

 

1: Omdat padel zo populair aan het worden is, ben ik bang dat ik nooit een baan kan reserveren bij Primos Sports. Hoe gaan jullie hier mee om?

Omdat wij starten met 4 padelbanen hebben wij inderdaad een beperkte capaciteit. De KNLTB adviseert ons om daarom maar een max van 100 members per baan te hanteren. Dit aantal is gebaseerd op het aantal van een tennisbaan. Maar omdat wij er echt zeker van willen zijn dat iedere member in staat is om tijdens een piekmoment (maandag tot en met vrijdag tussen 17:00 en 21:30) een baan af te hangen, hanteren wij 80 members per baan. Mochten wij merken dat we rond juni rond de 300 members zitten, dan is de kans groot dat we gaan uitbreiden naar 8 padelbanen.

 

2: Als ik zometeen member bij jullie ben, kan ik dan ook spelen met niet-members?

Het is mogelijk om met niet-members een baan af te hangen. De kosten voor een introducee bedragen €7,50 per uur per introducee. Dit tarief is uiteraard minder voordelig dan het tarief dat members betalen. Als je gemiddeld 1 keer in de week 1,5 uur indoor padel speelt, dan is het goedkoper om bij ons member te worden!

 

3: Als ik zometeen member bij jullie ben, kan ik dan gratis meedoen aan King of the Court en de husselochtend?

Dan kan zeker, omdat je bij ons een maandelijks vast bedrag betaald, kan je bij ons gratis mee doen met onze activiteiten als King of the Court en de husselochtend. Voor officiële KNLTB competities en toernooien dient echter wel een bijdrage betaald te worden. Maar dit zijn enkel de afdrachten die wij aan de bond moeten doen. Wij rekenen hiervoor dus geen baanhuur.

 

4: Vanaf wanneer kunnen we bij jullie padellen?

We gaan in april beginnen met het aanleggen van 4 padelbanen. Vanaf 1 juni 2023 is het mogelijk om bij ons te spelen. Eind mei zal de eerste betaling van de memberships worden geïncasseerd.

 

5: Kan ik zometeen ook padel les van jullie krijgen?

We hebben voornemens om padel lessen aan te gaan bieden, dit zijn we echter nog aan het uitwerken. Als we hier meer over weten, zullen we hier snel over communiceren!