Summer Cup

De Summer Cup is een spannend padelconcept dat gedurende de maand juni wordt gehouden op elke zateterdag. Deze competitie bestaat uit vijf speeldagen waarop koppels de kans krijgen om punten te verdienen voor het klassement. Je speelt als koppel in je eigen niveau (onderdelen: 4&5, 6&7, 8&9). Het is niet verplicht om aan alle vijf speeldagen deel te nemen, je kan ook meedoen met één speeldag, maar hoe meer speeldagen je meedoet, hoe meer punten je kan verzamelen voor het klassement.

 

Op iedere speeldag worden er drie wedstrijden van 40 minuten gespeeld. Deze wedstrijden worden direct na elkaar gespeeld. De speeltijden van de verschillende onderdelen zijn als volgt:

  • 4&5 -11:00 tot 13:00
  • 5&6 – 13:00 tot 15:00
  • 7&8 – 15:00 tot 17:00

 

Punten worden toegekend op basis van de resultaten van de wedstrijden. Als je een wedstrijd wint, verdien je 5 punten voor het klassement. Bij een gelijkspel krijg je 3 punten en zelfs als je verliest, verdien je nog steeds 1 punt. Dit betekent dat elke wedstrijd belangrijk is en dat consistentie een sleutelfactor is in het behalen van succes in de Summer Cup. Het koppel dat na 29 juni de meeste punten heeft verzameld, wint de eerste editie van de Summer Cup bij Primos Padel!

Per speeldag en per onderdeel hebben we een capaciteit van maximaal 8 koppels (vol=vol). De kosten per speeldag bedragen €12,50 per persoon. Als je als koppel alle 5 de speeldagen meedoet, dan krijg je als combivoordeel €12,50 per persoon korting.

 

Neem jij de eerste titel van de Summer Cup mee naar huis? Trommel dan jouw padelmaatje op en schrijf je hieronder in!

Schrijf je hieronder direct in